INTAKE
AUGUST
2022

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tertekan akibat masalah
kewangan ?

Pandemik kali ini sangat mencabar buat kita semua. Ada yang dibuang kerja, ada yang terjejas pendapatan dan ada juga yang terpaksa berkurung di rumah disebabkan oleh wabak virus ini. Kami faham akan segala situasi yang berlaku maka dengar berbesar hatinya kami melancarkan program L.E.A.P FOWARD ini untuk membantu mereka yang dalam kesusahan.

Tahukah
anda ?

Semenjak PKP, ramai yang telah hilang pendapatan & pekerjaan. Kami tekad untuk membantu seramai mungkin rakyat Malaysia untuk membina semula kehidupan seperti biasa.

0
KADAR PENGANGURAN
0
BAKAL HILANG PEKERJAAN
0
ISTIHAR MUFLIS

Ini adalah norma
baharu kita.

Mengikut kajian ekonomi dunia secara amnya & Malaysia secara khususnya tidak akan pulih sehingga 2023. Ini bermakna, ekonomi akan terus suram & ramai lagi yang akan terjejas disebabkan pandemik ini. Melihat kepada laporan-laporan berita yang telah meramalkan kesusahan yang akan berlaku pada masa yang akan datang

Mengetahui akan cabaran ini, kita tidak boleh hanya tunggu & lihat. Keadaan sudah berubah. Kalau dulu kita mungkin hanya melihat, kini kita sudah perlu BANGKIT & BANGUN untuk menetapkan sendiri arah tujuan hidup kita.

Bertindak sekarang !

Kini sudah tiba masanya untuk mengambil tindakan. 

Kita tidak boleh terus terbelenggu dengan masalah kewangan , namun tidak mengambil tindakan. Peluang  sudah dibuka. Sekiranya anda adalah tergolong dalam kategori berikut, teruskan bacaan anda, kerana anda berada di tempat yang betul.

  • Mahu meningkatkan pendapatan sendiri atau keluarga
  • Mahu membantu keluarga sendiri
  • Mahu membayar hutang & becita-cita untuk bebas hutang.
  • Mahu membina empayar business sendiri.
  • Mahu membuat business sepenuh masa.
  • Sudah cuba banyak business namun belum menampakkan hasil.
  • Mahu berada di circle yang positive  & belajar ilmu business.

Bagaimana kalau kami tunjukkan cara untuk mencapai matlamat kewangan anda ?

Kini LUVLA tampil
untuk membuka peluang
kepada semua.

Daftar sekarang, ambil tindakan, kami tolong tunjukkan jalan keluar dari belenggu masalah. Masuk circle positive & terus bina pendapatan dengan kami.

7 Sebab kenapa join LUVLA
mampu tolong anda
keluar dari masalah.

1.
Pendaftaran
kami
percuma

Kami percaya akan semangat keusahawanan sebenar & kami ingin membantu seramai mungkin. Oleh itu kami memutuskan untuk TIDAK MENGAMBIL sebarang wang pendahuluan. Apa yang diperlukan adalah komitmen untuk berjaya.

We start from ZERO (Literally) & We want to produce HERO (Absolutely).

 

2.
Komisyen yang kami
beri pasti
lumayan

Kami sentiasa befikir tentang kejayaan agent kami & mahu agent rasa berbaloi & gembira dengan pulangan yang mereka terima. Oleh itu kami menyediakan pakej komisyen yang lumayan serta konsisten.

 

3.
Marketing Material kami
sediakan

Kami bantu sediakan beribu bahan marketing yang sedia untuk anda gunakan di pelbagai platform jualan. Marketing material yang dihasilkan adalah bermutu tinggi & sangat professional, anda akan berbangga membawa imej brand LUVLA.

Anda hanya perlu download & upload ke platform jualan anda.

4.
Tidak perlu susah
simpan
stock

Kami mengamalkan sistem dropshipping + affiliate. Anda hanya perlu ambil order & isikan di website, selebihnya kami yang uruskan.

Kami juga TIDAK mengamalkan sistem WAJIB BELI STOCK bagi agent-agent di bawah kami.

 

5.
Training & support dari HQ & Top Agent

Tiada pengalaman ? Tidak pandai buat sale ? Tidak tahu marketing ? Tiada masalah, kami sediakan pelbagai module & kelas setiap minggu khas untuk anda asah skill keusahawanan anda. Kami faham yang ramai perlu dibantu & dibimbing.

6.
Barang senang jual, pasti ramai repeat

Ini telah terbukti, hampir 40% pelanggan kami adalah repeat customer, malah ramai customer memberikan review positif kepada agent kami. Ramai agent yang rasa semakin mudah kerana repeat customer yang ramai.

7.
Jual beli
hanya
melalui
agent

Ya, customer hanya boleh membeli melalui agent sahaja. HQ tidak menjual secara terus bagi memastikan tiada persaingan antara agent & HQ. Ini juga dapat memastikan agent mendapat komisyen yang tinggi.

Apa kata agent
LUVLA, lihat sendiri
hasil mereka.

Masih tak tahu ?

Kami bimbing lagi anda dengan,

Module-module yang bertaraf international kami beri percuma kepada new agent. Untuk memudahkan anda  melalukan jualan pertama anda.

Anggap sahaja seperti Universiti yang menyediakan program percuma siap tolong anda dapatkan income.

Buat apa
Tunggu
Lagi !

Daftar sekarang, ambil tindakan, kami tolong tunjukkan jalan keluar dari belenggu masalah. Masuk circle positive & terus bina pendapatan dengan kami.

Scroll to Top