Shop By Category
What's new on Luvla.my

jom buat duit raya dengan luvla!Ramai yang nak dapat duit berkepuk kepuk, tapi ada 1001 halangan yang membantutkannya. Mungkin sebab kurangnya modal, masa, pengalaman atau sokongan.
Kini LUVLA datang dengan SOLUSI, untuk selesaikan segala halangan anda.

Apakah solusi LUVLA? Ianya adalah sebuah sistem bisnes menyeluruh yang :

MEREKA SUDAH BERJAYA,
KINI GILIRAN ANDA

DR NAQLIS

Doktor Perubatan | Ambassador Luvla | Founder Doktor Luvla

Alhamdulillah, ini bisnes pertama yg saya dapat untung bersih 5 angka tanpa perlu rolling duit beli stok. Dapat bagi duit bulanan extra pada mak dan ayah DOUBLE dari biasa! Dapat bagi yg terbaik pada anak-anak, hantar anak-anak extra subjek tuisyen KUMON dan bawa jalan2 tanpa susah hati lagi fikir duit extra. Dan antara yg exciting skali, selepas 7 tahun BFG dari Poland, ini kali pertama kami yakin untuk renew passport dan mula travel semula dalam dan luar negeri!

InsyaAllah🤩 Terima kasih LUVLA!💞💞💞

JUALAN SEBULAN : RM 1,000,000

PUAN ATHIRAH

Usahawan Dari Rumah | Ambassador Luvla | Founder Luvla RTW

Sepanjang bersama dengan LUVLA saya dapat belajar macam-macam strategi dan ilmu untuk memperbaiki diri saya. Selama 6 tahun jadi dropship dan bertukar2 produk sebagai side income semasa belajar, kini saya hanya Fokus dengan LUVLA. 

Alhamdulillah majoriti income saya datang dengan hanya menjual baju2 LUVLA. Agent akan mendapat pelbagai rewards. Produk LUVLA menggunakan material ironless, sangat senang dijual dengan repeat purchase yang tinggi. Inilah bisnes yang saya cari, sangat sistematik, produk mudah jual, dengan harga berpatutan.

LUVLA semestinya Luv-lah ❤️

JUALAN SEBULAN : RM 1,000,000

PUAN SURIHANI

Surirumah | Ambassador Luvla | Founder Surihani Luvla

Saya surirumah sepenuh masa yang sebelum ini telah berhempas pulas mencuba pelbagai jenis bisnes untuk menampung perbelanjaan keluarga. Akhirnya saya bertemu dengan Luvla & rezeki saya sekeluarga berjaya membina bisnes ini sehingga mendapat income 5 angka sebulan.

Saya sangat bersyukur & berasa amat bermakna apabila saya dapat membantu suami dari pelbagai segi terutamanya dari segi kewangan.

Saya bercita-cita untuk menubuhkan syarikat Surihani Luvla Sdn Bhd & membuka rangkaian butik Luvla sendiri.

JUALAN SEBULAN : RM 1,000,000

Scroll to Top