Peluang bisnes tanpa modal, tanpa kos tersembunyi, hanya KEUNTUNGAN SAHAJA.

UPCOMING LRT

Objektif LRT 2022 adalah untuk memperkasakan agent Luvla baik yang sudah berdaftar ataupun yang baru ingin mendaftar. Kami bawakan stratergi marketing & sales terkini yang pasti dapat membantu meroketkan perniagaan anda. Top Agent Luvla juga akan berkongsi tips & tricks mereka & berkongsi bagaimana mereka dapat menjana untung bersih sehingga 5 angka, anda juga akan belajar cara membina team anda sendiri sehingga boleh menjana RATUSAN ribu ringgit sebulan.

Model bisness kami sesuai bagi sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan dari 4 sehingga 6 angka sebulan. Suri rumah, orang yang bekerjaya, para pelajar & usahawan yang sudah mempunyai bisness sendiri pun boleh menjalankan bisness ini.

Tiada modal, tidak perlu pegang stock, bahan marketing disediakan HQ, training setiap minggu, produk yang laku keras,  plan komisyen yang amat menguntungkan, dan juga contest/hadiah menarik menjadikan bisnes Luvla sebagai pilihan ramai.

0 +
Produk terjual
RM 0 +
Komisyen dibayar
0 +
Pelanggan yang berpuas hati

JOM KENALI LUVLA

Kualiti Designer, Harga Luar Biasa

Itu janji kami, sebagai salah satu fashion house terbesar di Malaysia, kami sentiasa mengutamakan pakaian berkualiti yang dapat digayakan oleh semua peringkat umur. Berbekalkan pengalaman hampir 10 tahun dalam industri fesyen, kami tahu selok belok produk yang sentiasa menjadi “demand” para pengguna di seluruh rantau Asean.

Kepakaran & pengetahuan kami yang mendalam dalam bidang fesyen sedikit sebanyak membantu untuk menghasilkan produk mudah jual, ini dapat membantu agent memudahkan urusan jualan & pemasaran.

Selain bisnes, di Luvla juga kami merangka pelbagai aktiviti menarik khas untuk membantu dan memacu hala tuju agent. Training & class yang berlansung setiap minggu sudah terbukti membantu agent melipat kali gandakan jualan. Kita bantu dari Zero to Absolutely Hero.

Aktiviti Di Luvla

AWARDS

TRAINING & CLASS

CONTEST & REWARDS

Apa produk kami?

Kami menawarkan anda produk pakaian yang tiada tolok tandingnya dari segi kualiti dan harga, seiring dengan tagline kami “Kualiti Designer, Harga Luarbiasa”. Ya, anda akan menjadi usahawan fesyen dan mula berniaga pakaian kegemaran wanita seantero Asean.

Pelbagai feedback positif yang kami terima daripada pelanggan ejen kami yang membutikan bahawa produk Luvla berkualiti pada harga yang sangat berpatutan, ini seterusnya memudahkan anda untuk melakukan jualan tanpa ragu-ragu.

BAHAN MARKETING BERTARAF ANTARABANGSA

TESTIMONI PRODUK

Apa kata agent LUVLA kita?

"LUVLA banyak membantu saya menambah pendapatan sampingan tanpa mengabaikan tugasan Hakiki sebagai seorang isteri, ibu dan Guru. Leader dan support group yang sangat banyak membantu. Tidak lokek berkongsi ilmu dan sentiasa menyokong walaupun saya baru bermula. Bisnes yang sangat mudah, dan tiada risiko rugi. Asalkan usaha, doa dan tawakkal. Thankyou, LUVLA 😍"
Hanis Atiqah Binti Mohd Hata
Guru KAFA
Alhamdulillah, ini bisnes pertama yg saya dapat untung bersih 5 angka tanpa perlu rolling duit beli stok. Dapat bagi duit bulanan extra pada mak dan ayah DOUBLE dari biasa! Dapat bagi yg terbaik pada anak2, extra subjek tuisyen KUMON dan bawa jalan2 tanpa susah hati lagi fikir duit extra. Dan antara yg exciting skali, selepas 7 tahun BFG dari Poland, ini kali pertama kami yakin untuk renew passport dan mula travellll smulaa!! dalam dan luar negeri insyaAllah🤩 Terima kasih LUVLA!💞💞💞
Naqlis Fidyatul Roslan
Doktor
Berminat nk try dropship. Cari2 kat Instagram, jumpa Luvla. Tengok baju kurung mostly ironless, memang tgh trend ni. Terus daftar sendiri under HQ. Start sendiri buat Instagram & FB page dan juga kedai shopee. Yang best dengan Luvla, ada website sendiri yg boleh di access, boleh jual di shopee & ready stock. Terus semangat jual. Dan yes dengan Luvla, saya banyak dapat customer. Dapat income sendiri & group support yg sangat active. Next target sale cecah 10k.
Nur Farahanna Binti Ibrahim
Suri Rumah
Alhamdulillah..sejak join luvla, bnyak input menjual yg sy dapat, koleksi yg dikeluarkan oleh luvla sgt membantu sy utk membuat jualan..
Fatin Nabila Binti Mohamed Yusuri
Suri Rumah
Saya dah mula jadi dropship jual baju ni sejak tahun 2017 lagi. Macam2 brand yang saya jual. Tapi sejak saya kenal Luvla, memang saya dah fokus terus dengan jual brand Luvla sahaja. Sebab saya tak sangka saya boleh buat sales yang banyak dengan Luvla. Baju-baju dan semua produk Luvla memang mudah sangat nak jual dan orang beli. Dan memang ramai customer yang dah repeat order berkali2. Syukur Alhamdulillah, dah banyak reward yang saya terima dari Luvla semenjak join jadi agen Luvla ni. Terima Kasih Luvla ❤️
Siti Rohimah Binti Ihsan
Suri Rumah
Alhamdullilah dengan Lulva saya sedikit sebanyak dapat menambah income dan dapat bantu suami menambah pendapatan kami sekeluarga.
Umee Afiefa bt Mahamad
Guru
Dengan penglibatan bersama Luvla saya dapat belajar untuk mengembangkan kemahiran diri dan mencungkil potensi diri. Tidak rasa 'terleft-out' dan dikelilingi dengan supportive people yang sgt mengujakan. Seperkara lg, drpd Luvla mengajar saya bahawa dalam bisnes, bukan sekadar mengejar keuntungan Semata-mata. It's beyond that. Kualiti produk dan servis, personal relationship bersama team Dan customer juga antara key utk bisnes baju untuk berkembang baik dan menjadi pilihan ramai.
Nursyuhadah Binti Alias
Freelance Accountant
"Luvla adalah antara supplier baju yang mana design baju adalah up to date dan boleh dipakai oleh wanita bersaiz plus saiz mcm saya. Sambil kita bergaya, sambil kita buat duit dengan Luvla. Skg ni, orang dah start kenal brand Luvla so xperlu risau utk kita join agent Luvla & promote. Trust me, you will never be regret☺️ Just follow the tips n focus! Yang paling best, Team Admin Luvla especially Founder sgt supportive & every day ada sahaja sharing tips yang diberikan pd agent Luvla dan Setiap pandangan atau pemasalahan yang dihadapi oleh agent, founder & team akn take note sn cuba untuk perbaiki sehabis baik. N yes leader2 Luvla yang sememangnya support agent2 bawahnya. X loket ilmu👍☺️"
Siti Rahayu Idayu Rusli
Tidak Bekerja
"Alhamdulillah LUVLA bisnes yang saya tercari² selama ni. Dengan bisnes Luvla bukan saja saya dapat komisen+Bonus bahkan dapat lagi ILMU untuk berniaga. Syukur dgn rezeki berbisnes Luvla kini saya mampu hadiahkan suami handphone baru, bahagiakan anak-anak dan beri duit bulanan pada mak abah🤲. Tq Luvla❤️"
Wan Hashazira Shazian Binti Wan Abdul Halim
Fulltime Mompreneur
Alhamdulillah sangat2 syukur ditemukan dengan Luvla. Sebelum ni memang Hany ada bisnes lain tapi semua keje dari A sampai Z kita kena handle sendiri. Dari production sehingga postage. Bila join Luvla, alhamdulillah Hany hanya fokus untuk buat sales dan juga recruitment. Sekarang bukan lagi surirumah, tapi suribisnes 😍 sambil uruskan hal family, Hany dapat jana income walau di mana je Hany pergi. Luvla, mesti Luvlahhh 💜
Farhany Fuad
Suri rumah
Grow daripada 3 angka side income kepada 4 angka 😍 Best bila dapat bantu orang lain BERGAYA dengan LUVLA 😍
Siti Aishah Safiee
Guru
Luvla adalah bisnes saya yang pertama. Alhamdulillahhh walaupun buat part time, hasil coaching dari HQ dengan sistem yang sangat mudah dan efisyen, saya berjaya membina team sendiri, mencapai rank Influencer dan mendapat bonus lumayan alhamdulillah, boleh dikongsi dengan ahli keluarga yang tersayang.
Wan Dalila Binti Wan Ishak
Pegawai Perubatan
Alhamdulillah dgn LuvLa ni Misha dpt bantu suami dlm ekonomi rmh ..bukan tu saja malah dgn LuvLa ni Misha dpt bt simpanan sendiri.. alhamdulillah 🤲
NorHamisah Binti Yaacob
Suri Rumah
Dalam luvla saya dapat pengalaman manis iaitu berada dlm team yg supportive, di samping tu pada mulanya dengan luvla ni utk pakai sendiri tak sangka dapat bonus pertama dari Hq selain dari retail komisen
Norhatimah binti Abd Malek
Suri Rumah
Apa yang saya dapat dari luvla ini ialah saya dapat bantu kurangkan sedikit bebenan suami serta dapat tambah pendapatan sendiri walaupun saya hanyalah suri rumah sepenuh masa .
Rabiatul Adawiyah
Suri Rumah
Dapat Jana income sendiri , shopping baju tanpa perlu minta duit suami🥰
Noorleza Binti Jaafar
Suri Rumah
Bisnes Luvla buat orang nampak saya lebih serius membina bisnes yang bukan biasa2.
Jumaati Binti Ahmad
Akauntan
Struggle cari kerja itu biasa untuk semua. Tapi survival instinct untuk keep on going tu kena sentiasa ada. Seronok jugak berbisnes sambil tambah knowlege baru dan kenal macam-macam ragam orang. Saya join Luvla sebab saya nampak produk Luvla lain dari yang lain, dah suka produknya akan auto suka nak share dengan orang lain.
Syamimi Mat Ahir
Job Hunter
Mencapai misi bahawa walaupun berada di rumah sebagai surirumah mampu dan boleh menjadi usahawan online yang berjaya dan membantu keluarga dari segi kewangan serta ekonomi masyarakat setempat
Wan Farihin Wan Mohamadan
Suri Rumah
Luvla menyediakan kepelbagaian koleksi pakaian yg menarik. Ciri2 utama pakaian Luvla seperti tidak perlu digosok, labuh dan longgar serta penghantaran yg cepat adalah perkara paling digemari. Selain itu, sistem dropship secara percuma yg disediakan oleh Luvla sangat membantu mereka yg ingin menambah pendapat. Telah ramai yg berjaya menambah pendapatan mereka dengan Luvla dan saya adalah salah seorang daripadanya.
Roslina binti Sabar Malisi
Bekerja Sendiri
berjaya menjadi suriBISNES , bersaing mencapai target 4 angka
Urfah Binti Abdul [email protected] Abdul Hadi
Suri Rumah
Alhamdullilah, Sejak sertai Luvla ni dah tak risau duit tak cukup hujung bulan. Siap boleh menabung lagi. Dan sekarang setelah setahun bersama Luvla, duit gaji bulanan pun dah tak payah sentuh. Komisyen yg diberi oleh Luvla juga sangat tinggi mengikut ranking setiap bulan. Don’t wait, lets start the journey together 💜
Atika Natasha Binti Azlisham
Jururawat
Banyak sngt testimoni customer,cust yg berkali² repeat order baju, blouse,kaftan cust yg sama..suka sngt ngn design Dan material Kain luvla 🥰
Ema binti Yaakob
Suri rumah vs Ds luvla
Bisnes luvla menjadikan kehidupan saya lebih bermakna dalam pengalaman bisnes online,minda saya bergerak setiap hari dealing dengan bende baru, orang baru nak kemajuan dalam hidup walaupun belajar tinggi tapi berhenti kerja fokus kepade anak². Semestinya bonus luvla dapat saya memberi pada orang lain memberi dan berkongsi bahagia bersama keluarga dan orang sekeliling.
Syazwani Binti Sharif
Momprenur (suri rumah)
"Bersama dengan keluarga Luvla buat saya rasa impian yang mustahil itu boleh jadi kenyataan. Lingkungannya yang sangat positif buat saya rasa selalu bersemangat. Sokongan dan dorongan yang diberi jadikan saya yakin bahawa saya boleh berjaya mencapai impian saya bersama keluarga besar ini. Bersama Luvla, insyaAllah tak kecewa! Jom!"
Siti Shafarwarti Binti Haji Mohd Fuaid
Pegawai Perubatan
Dengan Luvla saya mendapat income lebih kurang sama dengan gaji yang saya dapat sekarang
Siti Hajar binti Mohd Zailani
Kerani Bank
dapat membantu surirumah macam saya cari duit poket sendiri serta dapat membantu saya menambah pengetahuan dalam bisnes
Norhaizatul binti Zulkiffle
Suri Rumah
Surirumah menjana 5 angka bersama Surihaniluvla!
Rohani binti Tahang
Sepenuh masa bisnes Luvla
Dapat menambah pendapatan dan membantu suami walaupun tak banyak alhamdulillah rezeki selalu ada🥰
Fatin Yusna Binti Mohamad Zuki
Cikgu Tadika
Walaupun sale tak segempak team LuvlaX yang lain. Tapi dengan Luvla rasa seronok dan happy dapat buat bisnes. Sedikit sebanyak dapat membantu Luvlies shopping harga murah tapi berkualiti. Jom mendaki sampai berjaya! ♥️🌹
Noor Alyani Binti Yahde
Kerja Kilang
Dapat tambah pendapatan
Yuhaniz binti Jamil
Services Coway
"This is true story..my story..tarik nafass..please clear ur head.. baca dan fahami..okey nak cerita ni... Saya mula join LUVLA pada FEBRUARY 2022. • SALE pertama pada 5 Feb, Aunty dan kawan aunty beli support business anak sedara🤗 • 10 FEBRUARY Baru mula ada 3rd SALE dan seterusnya 💰Commission yang saya dapat hasil penjualan produk LUVLA Bulan Feb: +- RM787 Bulan Mac: +- RM841 Bulan April (New Sistem Luvla): RM1604.19🎉 JADI... TIADA YANG MUSTAHIL dengan LUVLA. Kita boleh jana pendapatan tanpa batasan!! Saya dah tunjuk proven 3 bulan pertama, BERI MASA sertai LUVLA. Sangat berbaloi baloi. yang penting usaha dan ikut MAP/CARA orang berjaya seperti Dr Naqlis Dr Luvla.. jommm mulakannn dengan Bismillah. Yakin dan percayalah, BUAT YANG TERBAIK 3 BULAN INI anda juga pasti boleh capai kejayaan dalam bisnes LUVLA. Anda hanya perlu, TRUST THE PROCESS."
Mahyuni Binti Mohd Idris
Pegawai IT
Saya belajar bagaimana kita boleh saling lengkap melengkapi sesama ahli Luvlas. Saya puas hati dapat berkompeten secara sihat even dalam berbisnes. Kita dapat menjadi simbiosis sihat yang bermanfaat kepada segenap lapisan masyarakat tanpa ada sebarang batasan. 😊
Nur Suhaila M. Radzi
Kerani Kewangan
Saya tak sangka boleh berjual beli online. Bisness tanpa modal dan stok. Dapat tambahan pendapatan 300-400 secara sambilan .
Malihah Alisaa
Suri Rumah
Dengan luvla sy dpt jana income 4 agka.. sy sgt brsyukur dan sy akan berusaha lebih gigih utk mdpt target .. dan dpt membantu mak dan ayah sy serta suami
Nurul Mazuin binti Nor An
Penyelia Toll
Dpt bantu mendptkan baju2 yg cantik utk rakan dn saudara juga yg inginkan kelainan dlm penampilan.serta jatuh hati dgn koleksi luvla. ❤️❤️
Erniwati Binti Mohamed
Guru

JANGAN TUNGGU LAGI, DAFTAR SEKARANG

Peluang keemasan seperti ini hanya datang sekali sahaja, hanya kali ini kami mengadakan Luvla Road Tour ke kawasan yang terdekat dengan anda. Jangan lepaskan peluang untuk bertemu kami di lokasi pilihan anda.

+6011-7015 8852

Hubungi kami bagi sebarang pertanyaan.

Scroll to Top