Jana pendapatan 4-5 ANGKA SEBULAN hanya dari rumah.

| TIDAK PERLU BERHENTI KERJA | TIDAK PERLU GAJIKAN STAFF | TIDAK PERLU BELI STOK |

NAK START BISNES TAPI TAK TAHU MANA NAK BERMULA?

Ramai yang minat nak buka butik sendiri, tapi ada 1001 halangan yang membantutkannya. Mungkin sebab kurangnya modal, masa, pengalaman atau sokongan. Ada juga yang pernah buka bisnes namun TIDAK BERJAYA. Kini LUVLA datang dengan SOLUSI, untuk selesaikan segala halangan anda.

Apakah solusi LUVLA? Ianya adalah sebuah sistem bisnes menyeluruh yang :

0 +
Produk terjual
RM 0 +
Komisyen dibayar
0 +
Pelanggan yang berpuas hati

MEREKA SUDAH BERJAYA,
KINI GILIRAN ANDA

DR NAQLIS

Doktor Perubatan | Ambassador Luvla | Founder Doktor Luvla

Alhamdulillah, ini bisnes pertama yg saya dapat untung bersih 5 angka tanpa perlu rolling duit beli stok. Dapat bagi duit bulanan extra pada mak dan ayah DOUBLE dari biasa! Dapat bagi yg terbaik pada anak-anak, hantar anak-anak extra subjek tuisyen KUMON dan bawa jalan2 tanpa susah hati lagi fikir duit extra. Dan antara yg exciting skali, selepas 7 tahun BFG dari Poland, ini kali pertama kami yakin untuk renew passport dan mula travel semula dalam dan luar negeri!

InsyaAllah🤩 Terima kasih LUVLA!💞💞💞

JUALAN SEBULAN : RM450,000

PUAN ATHIRAH

Usahawan Dari Rumah | Ambassador Luvla | Founder Luvla RTW

Sepanjang bersama dengan LUVLA saya dapat belajar macam-macam strategi dan ilmu untuk memperbaiki diri saya. Selama 6 tahun jadi dropship dan bertukar2 produk sebagai side income semasa belajar, kini saya hanya Fokus dengan LUVLA. 

Alhamdulillah majoriti income saya datang dengan hanya menjual baju2 LUVLA. Agent akan mendapat pelbagai rewards. Produk LUVLA menggunakan material ironless, sangat senang dijual dengan repeat purchase yang tinggi. Inilah bisnes yang saya cari, sangat sistematik, produk mudah jual, dengan harga berpatutan.

LUVLA semestinya Luv-lah ❤️

JUALAN SEBULAN : RM270,000

PUAN SURIHANI

Surirumah | Ambassador Luvla | Founder Surihani Luvla

Saya surirumah sepenuh masa yang sebelum ini telah berhempas pulas mencuba pelbagai jenis bisnes untuk menampung perbelanjaan keluarga. Akhirnya saya bertemu dengan Luvla & rezeki saya sekeluarga berjaya membina bisnes ini sehingga mendapat income 5 angka sebulan.

Saya sangat bersyukur & berasa amat bermakna apabila saya dapat membantu suami dari pelbagai segi terutamanya dari segi kewangan.

Saya bercita-cita untuk menubuhkan syarikat Surihani Luvla Sdn Bhd & membuka rangkaian butik Luvla sendiri.

JUALAN SEBULAN : RM186,000

TIADA PENGALAMAN BERNIAGA?

Tiada masalah. Tahukah anda bahawa 79% Founder Butik Luvla tidak mempunyai/minimum pengalaman berniaga. Majoriti founder kami adalah surirumah, guru, dan juga mereka yang bekerja sepenuh masa. Kami akan bimbing anda dari A-Z bagaimana anda boleh menjadi Founder Butik Hanya Dari Rumah.

DAH BERSEDIA NAK JADI FOUNDER?
DAFTAR SEKARANG

+6011-11335253

Hubungi kami bagi sebarang pertanyaan.

JOM KENALI

Kualiti Designer, Harga Luar Biasa

Itu janji kami, sebagai salah satu fashion house yang pesat berkembang di Malaysia, kami sentiasa mengutamakan pakaian berkualiti yang dapat digayakan oleh semua peringkat umur. Berbekalkan pengalaman hampir 10 tahun dalam industri fesyen, kami tahu selok belok produk yang sentiasa menjadi “demand” para pengguna di seluruh rantau Asean.

Kepakaran & pengetahuan kami yang mendalam dalam bidang fesyen juga membantu untuk menghasilkan produk yang mudah dijual, seterusnya memudahkan agent untuk membuat pemasaran & jualan.

Selain itu agent-agent kami juga sentiasa diberikan latihan PERCUMA terutamanya dalam bidang jualan, pemasaran, dan pengurusan bisnes. Misi kami adalah untuk membantu dari Zero to Absolutely Hero.

Aktiviti Di Luvla

LUVLA FIRST ANNIVERSARY CELEBRATION

LUVLA FAMILY DAY

AWARDS

TRAINING & CLASS

CONTEST & REWARDS

NAK JOIN AKTIVITI LUVLA?
DAFTAR SEKARANG

+6011-11335253

Hubungi kami bagi sebarang pertanyaan.

PRODUK YANG BAKAL ANDA PASARKAN

Setiap produk kami datang dengan 100% money-back guarantee. Ini bermaksud anda & pelanggan 100% tiada risiko. Kami hanya menjual produk yang 100% berkualiti. Dari segi harga, anda akan sentiasa mendapat produk yang luar biasa berbaloi. Ini lah yang kami maksudkan “Kualiti Designer, Harga Luarbiasa”Ini adalah rahsia mengapa agent & pelanggan kami kekal bersama kami.

Setiap minggu, akan ada produk baru yang akan dilancarkan. Produk-produk ini direka khas oleh Fashion Designer yang mempunyai pengalaman luas menghasilkan fesyen-fesyen trendy & eksklusif. Pelanggan sentiasa mempunyai sebab untuk berbelanja di Luvla.

Koleksi Luvla sentiasa bercirikan trendy, eksklusif, sopan & kemas. Ianya sangat bersesuaian untuk digayakan oleh golongan profesional seperti pensyarah, guru, jurutera, eksekutif, & juga para pelajar.

BAHAN MARKETING BERTARAF ANTARABANGSA

PELANGGAN YANG GEMBIRA

KOLEKSI CONFIRM SENANG JUAL.
DAFTAR SEKARANG

+6011-11335253

Hubungi kami bagi sebarang pertanyaan.

Apa kata agent LUVLA?

"LUVLA banyak membantu saya menambah pendapatan sampingan tanpa mengabaikan tugasan Hakiki sebagai seorang isteri, ibu dan Guru. Leader dan support group yang sangat banyak membantu. Tidak lokek berkongsi ilmu dan sentiasa menyokong walaupun saya baru bermula. Bisnes yang sangat mudah, dan tiada risiko rugi. Asalkan usaha, doa dan tawakkal. Thankyou, LUVLA 😍"
Hanis Atiqah Binti Mohd Hata
Guru KAFA
Alhamdulillah, ini bisnes pertama yg saya dapat untung bersih 5 angka tanpa perlu rolling duit beli stok. Dapat bagi duit bulanan extra pada mak dan ayah DOUBLE dari biasa! Dapat bagi yg terbaik pada anak2, extra subjek tuisyen KUMON dan bawa jalan2 tanpa susah hati lagi fikir duit extra. Dan antara yg exciting skali, selepas 7 tahun BFG dari Poland, ini kali pertama kami yakin untuk renew passport dan mula travellll smulaa!! dalam dan luar negeri insyaAllah🤩 Terima kasih LUVLA!💞💞💞
Naqlis Fidyatul Roslan
Doktor
Berminat nk try dropship. Cari2 kat Instagram, jumpa Luvla. Tengok baju kurung mostly ironless, memang tgh trend ni. Terus daftar sendiri under HQ. Start sendiri buat Instagram & FB page dan juga kedai shopee. Yang best dengan Luvla, ada website sendiri yg boleh di access, boleh jual di shopee & ready stock. Terus semangat jual. Dan yes dengan Luvla, saya banyak dapat customer. Dapat income sendiri & group support yg sangat active. Next target sale cecah 10k.
Nur Farahanna Binti Ibrahim
Suri Rumah
Alhamdulillah..sejak join luvla, bnyak input menjual yg sy dapat, koleksi yg dikeluarkan oleh luvla sgt membantu sy utk membuat jualan..
Fatin Nabila Binti Mohamed Yusuri
Suri Rumah
Saya dah mula jadi dropship jual baju ni sejak tahun 2017 lagi. Macam2 brand yang saya jual. Tapi sejak saya kenal Luvla, memang saya dah fokus terus dengan jual brand Luvla sahaja. Sebab saya tak sangka saya boleh buat sales yang banyak dengan Luvla. Baju-baju dan semua produk Luvla memang mudah sangat nak jual dan orang beli. Dan memang ramai customer yang dah repeat order berkali2. Syukur Alhamdulillah, dah banyak reward yang saya terima dari Luvla semenjak join jadi agen Luvla ni. Terima Kasih Luvla ❤️
Siti Rohimah Binti Ihsan
Suri Rumah
Alhamdullilah dengan Lulva saya sedikit sebanyak dapat menambah income dan dapat bantu suami menambah pendapatan kami sekeluarga.
Umee Afiefa bt Mahamad
Guru
Dengan penglibatan bersama Luvla saya dapat belajar untuk mengembangkan kemahiran diri dan mencungkil potensi diri. Tidak rasa 'terleft-out' dan dikelilingi dengan supportive people yang sgt mengujakan. Seperkara lg, drpd Luvla mengajar saya bahawa dalam bisnes, bukan sekadar mengejar keuntungan Semata-mata. It's beyond that. Kualiti produk dan servis, personal relationship bersama team Dan customer juga antara key utk bisnes baju untuk berkembang baik dan menjadi pilihan ramai.
Nursyuhadah Binti Alias
Freelance Accountant
"Luvla adalah antara supplier baju yang mana design baju adalah up to date dan boleh dipakai oleh wanita bersaiz plus saiz mcm saya. Sambil kita bergaya, sambil kita buat duit dengan Luvla. Skg ni, orang dah start kenal brand Luvla so xperlu risau utk kita join agent Luvla & promote. Trust me, you will never be regret☺️ Just follow the tips n focus! Yang paling best, Team Admin Luvla especially Founder sgt supportive & every day ada sahaja sharing tips yang diberikan pd agent Luvla dan Setiap pandangan atau pemasalahan yang dihadapi oleh agent, founder & team akn take note sn cuba untuk perbaiki sehabis baik. N yes leader2 Luvla yang sememangnya support agent2 bawahnya. X loket ilmu👍☺️"
Siti Rahayu Idayu Rusli
Tidak Bekerja
"Alhamdulillah LUVLA bisnes yang saya tercari² selama ni. Dengan bisnes Luvla bukan saja saya dapat komisen+Bonus bahkan dapat lagi ILMU untuk berniaga. Syukur dgn rezeki berbisnes Luvla kini saya mampu hadiahkan suami handphone baru, bahagiakan anak-anak dan beri duit bulanan pada mak abah🤲. Tq Luvla❤️"
Wan Hashazira Shazian Binti Wan Abdul Halim
Fulltime Mompreneur
Alhamdulillah sangat2 syukur ditemukan dengan Luvla. Sebelum ni memang Hany ada bisnes lain tapi semua keje dari A sampai Z kita kena handle sendiri. Dari production sehingga postage. Bila join Luvla, alhamdulillah Hany hanya fokus untuk buat sales dan juga recruitment. Sekarang bukan lagi surirumah, tapi suribisnes 😍 sambil uruskan hal family, Hany dapat jana income walau di mana je Hany pergi. Luvla, mesti Luvlahhh 💜
Farhany Fuad
Suri rumah
Grow daripada 3 angka side income kepada 4 angka 😍 Best bila dapat bantu orang lain BERGAYA dengan LUVLA 😍
Siti Aishah Safiee
Guru
Luvla adalah bisnes saya yang pertama. Alhamdulillahhh walaupun buat part time, hasil coaching dari HQ dengan sistem yang sangat mudah dan efisyen, saya berjaya membina team sendiri, mencapai rank Influencer dan mendapat bonus lumayan alhamdulillah, boleh dikongsi dengan ahli keluarga yang tersayang.
Wan Dalila Binti Wan Ishak
Pegawai Perubatan
Alhamdulillah dgn LuvLa ni Misha dpt bantu suami dlm ekonomi rmh ..bukan tu saja malah dgn LuvLa ni Misha dpt bt simpanan sendiri.. alhamdulillah 🤲
NorHamisah Binti Yaacob
Suri Rumah
Dalam luvla saya dapat pengalaman manis iaitu berada dlm team yg supportive, di samping tu pada mulanya dengan luvla ni utk pakai sendiri tak sangka dapat bonus pertama dari Hq selain dari retail komisen
Norhatimah binti Abd Malek
Suri Rumah
Apa yang saya dapat dari luvla ini ialah saya dapat bantu kurangkan sedikit bebenan suami serta dapat tambah pendapatan sendiri walaupun saya hanyalah suri rumah sepenuh masa .
Rabiatul Adawiyah
Suri Rumah
Dapat Jana income sendiri , shopping baju tanpa perlu minta duit suami🥰
Noorleza Binti Jaafar
Suri Rumah
Bisnes Luvla buat orang nampak saya lebih serius membina bisnes yang bukan biasa2.
Jumaati Binti Ahmad
Akauntan
Struggle cari kerja itu biasa untuk semua. Tapi survival instinct untuk keep on going tu kena sentiasa ada. Seronok jugak berbisnes sambil tambah knowlege baru dan kenal macam-macam ragam orang. Saya join Luvla sebab saya nampak produk Luvla lain dari yang lain, dah suka produknya akan auto suka nak share dengan orang lain.
Syamimi Mat Ahir
Job Hunter
Mencapai misi bahawa walaupun berada di rumah sebagai surirumah mampu dan boleh menjadi usahawan online yang berjaya dan membantu keluarga dari segi kewangan serta ekonomi masyarakat setempat
Wan Farihin Wan Mohamadan
Suri Rumah
Luvla menyediakan kepelbagaian koleksi pakaian yg menarik. Ciri2 utama pakaian Luvla seperti tidak perlu digosok, labuh dan longgar serta penghantaran yg cepat adalah perkara paling digemari. Selain itu, sistem dropship secara percuma yg disediakan oleh Luvla sangat membantu mereka yg ingin menambah pendapat. Telah ramai yg berjaya menambah pendapatan mereka dengan Luvla dan saya adalah salah seorang daripadanya.
Roslina binti Sabar Malisi
Bekerja Sendiri
berjaya menjadi suriBISNES , bersaing mencapai target 4 angka
Urfah Binti Abdul [email protected] Abdul Hadi
Suri Rumah
Alhamdullilah, Sejak sertai Luvla ni dah tak risau duit tak cukup hujung bulan. Siap boleh menabung lagi. Dan sekarang setelah setahun bersama Luvla, duit gaji bulanan pun dah tak payah sentuh. Komisyen yg diberi oleh Luvla juga sangat tinggi mengikut ranking setiap bulan. Don’t wait, lets start the journey together 💜
Atika Natasha Binti Azlisham
Jururawat
Banyak sngt testimoni customer,cust yg berkali² repeat order baju, blouse,kaftan cust yg sama..suka sngt ngn design Dan material Kain luvla 🥰
Ema binti Yaakob
Suri rumah vs Ds luvla
Bisnes luvla menjadikan kehidupan saya lebih bermakna dalam pengalaman bisnes online,minda saya bergerak setiap hari dealing dengan bende baru, orang baru nak kemajuan dalam hidup walaupun belajar tinggi tapi berhenti kerja fokus kepade anak². Semestinya bonus luvla dapat saya memberi pada orang lain memberi dan berkongsi bahagia bersama keluarga dan orang sekeliling.
Syazwani Binti Sharif
Momprenur (suri rumah)
"Bersama dengan keluarga Luvla buat saya rasa impian yang mustahil itu boleh jadi kenyataan. Lingkungannya yang sangat positif buat saya rasa selalu bersemangat. Sokongan dan dorongan yang diberi jadikan saya yakin bahawa saya boleh berjaya mencapai impian saya bersama keluarga besar ini. Bersama Luvla, insyaAllah tak kecewa! Jom!"
Siti Shafarwarti Binti Haji Mohd Fuaid
Pegawai Perubatan
Dengan Luvla saya mendapat income lebih kurang sama dengan gaji yang saya dapat sekarang
Siti Hajar binti Mohd Zailani
Kerani Bank
dapat membantu surirumah macam saya cari duit poket sendiri serta dapat membantu saya menambah pengetahuan dalam bisnes
Norhaizatul binti Zulkiffle
Suri Rumah
Surirumah menjana 5 angka bersama Surihaniluvla!
Rohani binti Tahang
Sepenuh masa bisnes Luvla
Dapat menambah pendapatan dan membantu suami walaupun tak banyak alhamdulillah rezeki selalu ada🥰
Fatin Yusna Binti Mohamad Zuki
Cikgu Tadika
Walaupun sale tak segempak team LuvlaX yang lain. Tapi dengan Luvla rasa seronok dan happy dapat buat bisnes. Sedikit sebanyak dapat membantu Luvlies shopping harga murah tapi berkualiti. Jom mendaki sampai berjaya! ♥️🌹
Noor Alyani Binti Yahde
Kerja Kilang
Dapat tambah pendapatan
Yuhaniz binti Jamil
Services Coway
"This is true story..my story..tarik nafass..please clear ur head.. baca dan fahami..okey nak cerita ni... Saya mula join LUVLA pada FEBRUARY 2022. • SALE pertama pada 5 Feb, Aunty dan kawan aunty beli support business anak sedara🤗 • 10 FEBRUARY Baru mula ada 3rd SALE dan seterusnya 💰Commission yang saya dapat hasil penjualan produk LUVLA Bulan Feb: +- RM787 Bulan Mac: +- RM841 Bulan April (New Sistem Luvla): RM1604.19🎉 JADI... TIADA YANG MUSTAHIL dengan LUVLA. Kita boleh jana pendapatan tanpa batasan!! Saya dah tunjuk proven 3 bulan pertama, BERI MASA sertai LUVLA. Sangat berbaloi baloi. yang penting usaha dan ikut MAP/CARA orang berjaya seperti Dr Naqlis Dr Luvla.. jommm mulakannn dengan Bismillah. Yakin dan percayalah, BUAT YANG TERBAIK 3 BULAN INI anda juga pasti boleh capai kejayaan dalam bisnes LUVLA. Anda hanya perlu, TRUST THE PROCESS."
Mahyuni Binti Mohd Idris
Pegawai IT
Saya belajar bagaimana kita boleh saling lengkap melengkapi sesama ahli Luvlas. Saya puas hati dapat berkompeten secara sihat even dalam berbisnes. Kita dapat menjadi simbiosis sihat yang bermanfaat kepada segenap lapisan masyarakat tanpa ada sebarang batasan. 😊
Nur Suhaila M. Radzi
Kerani Kewangan
Saya tak sangka boleh berjual beli online. Bisness tanpa modal dan stok. Dapat tambahan pendapatan 300-400 secara sambilan .
Malihah Alisaa
Suri Rumah
Dengan luvla sy dpt jana income 4 agka.. sy sgt brsyukur dan sy akan berusaha lebih gigih utk mdpt target .. dan dpt membantu mak dan ayah sy serta suami
Nurul Mazuin binti Nor An
Penyelia Toll
Dpt bantu mendptkan baju2 yg cantik utk rakan dn saudara juga yg inginkan kelainan dlm penampilan.serta jatuh hati dgn koleksi luvla. ❤️❤️
Erniwati Binti Mohamed
Guru

Agent YANG GEMBIRA

DAH RAMAI YANG BERJAYA, KINI GILIRAN ANDA PULA. DAFTAR SEKARANG

+6011-11335253

Hubungi kami bagi sebarang pertanyaan.

Scroll to Top